Over Greenbow

Greenbow biedt een breed aanbod aan services, waaronder klimaatregeling, beregeningsinstallaties, waterbehandeling, zonnepanelen, en het onderhoud en herstel van deze systemen.

Bij Greenbow geloven we dat onze klanten alleen het allerbeste verdienen, daarom werken we met kwalitatieve merken zoals Ridder en bieden we een toegewijde service.

Ervaring in tuinen en technologische knowhow

Wat ons onderscheidt, is onze jarenlange ervaring in de sector. Aan het roer van ons bedrijf staan twee gepassioneerde zaakvoerders. Ivan zorgt door zijn jarenlange ervaring in de sector voor een schat aan kennis en expertise.

Aan de andere kant hebben we Jarne, onze enthousiaste jonge initiatiefnemer die op de hoogte is van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Deze combinatie van ervaring en innovatie stelt ons in staat om de nieuwste trends in de tuinbouwwereld te volgen én deze ook toe te passen voor jouw project.

Advies en persoonlijk contact

Bij Greenbow gaan we verder dan alleen het uitvoeren van diensten. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We luisteren naar hun behoeften en wensen, en bieden advies op maat om de meest geschikte oplossing te vinden. Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen en klanttevredenheid te waarborgen.

Ons doel: een langdurige relatie opbouwen en tuinbouwadvies op maat verlenen.

Ivan - Greenbow

Ruime stock voorzien

Daarnaast beschikt Greenbow over een ruim magazijn met een brede voorraad aan producten. Klanten die zelf aan de slag willen of op zoek zijn naar vervangingsonderdelen, kunnen altijd bij ons terecht. Onze toonbankverkoop is een extra troef waarmee we snel en efficiënt aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Complete controle over water, klimaat en energie. Daar zorgt Greenbow voor.

Reken op een 24/7 Greenbow-service

Samengevat staat Greenbow voor hoogwaardige producten, professionele diensten en een toegewijd team. Onze missie is om onze klanten 24/7 te bedienen en een uitstekend servicelevel te handhaven. We streven ernaar om een sterke speler te worden in de sector door voort te bouwen op onze ervaring en knowhow. Met een doordachte strategie en een team van experts blijven we groeien en streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.