Diensten

Klimaatregeling

Voor kwalitatieve klimaatregelingssystemen hanteren we bij Greenbow producten van onze partner Ridder Growing Solutions. Een teler wil namelijk enkel het beste voor zijn gewassen. Een perfect klimaat waar planten maximaal groeien en shinen. Deze systemen regelen zonne-inval, energie-efficiëntie en verlichting. Daarnaast kunnen ook de vochtigheid en temperatuur in de kas worden gefinetuned.

Beregeningsinstallaties

Met een RainBird beregeningsysteem haal je topkwaliteit in huis. Deze gerenommeerde speler met ruim 90 jaar ervaring biedt een uitgebreid assortiment aan. Greenbow adviseert voor een perfecte match bij jouw groene wensen.

We beschikken tevens over expertise van het Italiaanse merk Pioggia Carnevali, een Europese topper op vlak van irrigatiesystemen voor de tuin en in landbouw. Denk aan sproeiers, druppelirrigatie, tuin- en waterslangen, diverse accessoires, … Met aandacht voor precisie en duurzaamheid zorgen ze voor efficiënte wateroplossingen. Net zoals Greenbow het graag heeft.

Waterbehandeling

De relatie tussen water en landbouw is cruciaal, met geautomatiseerde systemen die water en meststoffen nauwkeurig afstemmen op het specifieke type van gewassen. Echter, de kwaliteit en beschikbaarheid van irrigatiewater wordt steeds schaarser door maatschappelijke evoluties. Het efficiënt doseren van deze middelen wordt daardoor een grotere uitdaging.

Met producten van partners zoals Ridder, Van der Ende en Prominent zorgt Greenbow er ervoor dat je gepast op deze evoluties voorzien bent. Zij ontwikkelden systemen die helpen bij het optimaal inzetten van water en meststoffen.

Bij Greenbow geven we prioriteit aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we enkel samen met sterke merken uit de tuinbouwsector.

Jarne

Wateropslag

Watersilo’s van het Nederlandse merk Groosman zijn al 30 jaar een begrip in de sector. Ze worden op maat gemaakt en volledig naar jouw behoeften. Diameters variëren van 1,85 meter tot zelfs bijna 31 meter. Groosman zorgt ook voor een langdurige levensduur en zet heel hard in op duurzaamheid.

Daarnaast werken we ook samen met Albers Alligator, specialist in flexibele constructies zoals onder meer wateropslag. Ze mikken specifiek op de tuinbouwsector, waarbij het goed opslaan van regenwater of condenswater cruciaal geworden is. Bij Greenbow kun je terecht voor diverse tanks, silo’s en bassinafdekkingen.

Zonnepanelen

Voorlopig zijn we bij Greenbow nog niet actief aan de slag met zonnepanelen. In de nabije toekomst komt hier echter verandering in, en zullen wij ook hoogkwalitatieve zonnepanelen aanbieden op maat van je project.

Onderhoud & herstel

Bij Greenbow nemen we het hele pakket serieus. Naast installatie en advies staan we ook in voor nauwkeurig herstel en volledig onderhoud wanneer het nodig is. Of het nu gaat om het finetunen van irrigatie, het optimaliseren van het kasklimaat of het beheren van waterstromen, wij zijn er om ervoor te zorgen dat alles soepel draait. Als er een fix nodig is, staan we paraat voor een grondige reparatie of onderhoudsbeurt.

Winkel & toonbankverkoop

Je kunt in onze Greenbow-shop tot slot ook terecht voor gepaste producten en accessoires van merken als Kränzle, RCM, Kiori, Empas, Toro en Leo pumps.